Explozii și împușcături din nou în Boston. Un polițist a murit

Apropo.ro / 19.04.2013, 09:35
Explozii și împușcături din nou în Boston. Un polițist a murit
Focuri de armă și explozii s-au auzit vineri pe străzile situate în apropiere de Institutul de Tehnologie al Massachusetts, unde este urmărită o persoană care a împușcat un polițist.

Institutul de Tehnologie al Massachusetts din Boston a fost încercuit de oficiali din cadrul serviciilor de securitate în urma unor focuri de armă, a anunțat joi seara Universitatea pe site-ul său de Interne.

Rămâneți în afara zonei până la noi ordine. Nu se știe dacă sunt victime„, potrivit alertei difuzate de site-ul de Internet.

Este posibil ca o persoană să fi fost lovită de gloanțe în timpul schimbului de focuri, când polițiștii puternic înarmați au lansat o amplă operațiune de căutare după uciderea unui coleg de-al lor la Massachusetts Institute of Technology.

Focuri de armă și explozii au fost auzite în districtul Watertown situat la nord de universitate. „Au fost auzite explozii și ar putea fi grenade„, a declarat pentru AFP un locuitor, Adam Brown.

Potrivit procurorului districtului Middlesex, Michael Pelgro, polițistul grav rănit a fost transportat la spital, unde a fost constatat decesul. Nu există nicio altă victimă, a precizat Pelgro într-un comunicat.

Citește mai multe detalii despre explozii și împușcături în Boston, pe Mediafax.ro