Exploziv! Câtă cocaină au găsit poliţiştii la Giani Kiriţă!

De: Cristiana Trifu / 14.05.2018, 16:31
Exploziv! Câtă cocaină au găsit poliţiştii la Giani Kiriţă!
În ultimele luni,Giani Kiriţă a participat la concursul Exatlon din Republica Dominicană, el fiind recent eliminat din competiţie.

La un an de la izbucnirea scandalului legat de droguri, negat vehement atât de Giani Kiriţă, cât şi de DIICOT, adevărul a ieşit la iveală, judecătorii dezvăluind câtă cocaină s-a găsit asupra fostului fotbalist!

Judecătorii au dispus, la finele săptămânii trecute, confiscarea cantităţii de 2,73 grame de cocaină, găsită asupra fostului fotbalist Giani Kiriţă în timpul unei descinderi a procurorilor DIICOT şi a poliţiştilor antidrog. Cu toate că anul trecut DIICOT nega existenţa unui dosar deschis pe numele lui Kiriţă, iată ce au decis, recent, judecătorii:

”Admite propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală – Secţia de Combatere a Traficului de Droguri. (…) Confiscă de la intimatul KIRIŢĂ GIANI – STELIAN cantitatea de 2,73 grame pulbere albă care conţine cocaină aflată la camera corpuri delicte a I.G.P.R. – Direcţia Cazier Judiciar şi Evidenţă Operativă conform dovezii seria H nr.0204788/28.07.2016”, potrivit informaţiilor spynews.ro.