Expoziția de fluturi tropicali vii „Culorile prind aripi”, din 30 iunie, la Muzeul Antipa

Apropo.ro / 29.06.2015, 11:00
Expoziția de fluturi tropicali vii
Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din București găzduiește, în perioada 30 iunie - 6 septembrie, expoziția temporară de fluturi tropicali vii, intitulată "Culorile prind aripi".

Expoziția de fluturi tropicali vii organizată de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îndeamnă publicul să cunoască o mică parte din lumea extrem de diversă a acestor insecte. Sunt prezentate specii larg răspândite în unele regiuni tropicale din America, Africa și Asia, ce pot fi observate în mediul lor natural doar la mari distanțe geografice de țara noastră.

Vizitatorii vor putea observa îndeaproape un grup de viețuitoare cu un mod de viață fascinant și, în același timp, vor admira bogăția de culori și forme atât de des întâlnită la fluturii din zonele tropicale.

Programul de vizitare a expoziției este de marți până duminică, de la 10.00 la 18.30 (ultimul vizitator intră la ora 18.00), iar prețul unui bilet este de 12 lei (întreg) și 10 lei (redus pentru pensionari, studenți, elevi și copii peste 3 ani), se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa MEDIAFAX