Expozitie de fluturi tropicali si Hippie Flower Power la Divertiland

De: Nicoleta Nicolae / 26.04.2016, 08:44
Expozitie de fluturi tropicali  si Hippie Flower Power la Divertiland
Divertiland Playland, cel mai mare parc de distractii acoperit intampina sarbatorile de Paste in haine noi si cu multe surprize. Decoratiuni, atractii si evenimente tematice unice va asteapta intr-o atmosfera vesela si plina de culori.

Pana pe 30 aprilie, in premiera atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, am pregatit o expozitie unica de Fluturi Tropicali Vii cu care va puteti juca si fotografia. Forme diverse, culori si specii spectaculoase de fluturi va vor introduce pentru cateva momente in lumea fascinanta a acestor mici vietati. Expozitia se desfasoara intr-un cort amplasat in interiorul parcului unde au fost reglate temperatura si umiditatea astfel incat fluturii sa fie intr-un mediu cat mai apropiat de cel natural.

Dar surprizele nu se opresc aici, Saptamana Mare vine cu un nou eveniment tematic, in perioada HIPPIE FLOWER POWER. De aici nu vor lipsi ateliere de pictura, origami, coronite si multe floricele, dar si spectacole de magie si multe concursuri la scena alaturi de ambasadorii nostri, DivertiChica&CoolBoy.

Urmariti-ne pe Facebook: www.facebook.com/DivertilandParkwww.facebook.com/Divertiland-Playland sau pe www.divertiland.ro