Expoziție de pictura românesca, în Second Life

Apropo.ro / 27.06.2007, 12:49
Expoziție de pictura românesca, în Second Life
Orașul românesc virtual din Second Life, New City, a inaugurat prima galerie de arta, ce gazduiește o expoziție a artiștilor Georgiana Manea și Cristi Șuteu. Galeria de arta și orașul românesc din Second Life pot fi vizitate gratuit de catre

Orașul românesc virtual din Second Life, New City, a inaugurat prima galerie de arta, ce gazduiește o expoziție a artiștilor Georgiana Manea și Cristi Șuteu.

Galeria de arta și orașul românesc din Second Life pot fi vizitate gratuit de catre oricine. De asemenea, orice artist român este invitat sa își expuna lucrarile în galeria de arta din New City. Adresa acesteia este http://slurl.com/secondlife/New 20City/29/69/23.

New City este primul oraș virtual românesc realizat și pus la dispoziția celor din Second Life pentru organizarea de evenimente (conferințe, târguri și expoziții, concerte live, învațamânt la distanța etc etc).

New City este o inițiativa a lui Clement Nicolaescu (cu o investiție realizata de catre Bizcoders International) în cadrul lumii virtuale Second Life, în încercarea de a oferi celor interesați o modalitate utila de comunicare și interacțiune, folosind noile tehnologii.

Mediafax

Tags: