Expoziții cu brazi de Crăciun, la prețuri între 60 și 300 de lei

De: Carmen Ulian / 08.12.2014, 14:30
Expoziții cu brazi de Crăciun, la prețuri între 60 și 300 de lei
Începând cu 8 și până pe 24 decembrie, Silva Grup România scoate la vânzare brazi de Crăciun în șapte expoziții cu vânzare în București.

Vizitatorii își pot alege bradul de Crăciun într-una din cele 7 expoziții cu vânzare din Noua Piață Obor, Bd. Floreasca, Mega depozitul Voluntari, Kaufland Mihai Bravu, Bd-ul Basarabia, Piața Alba Iulia, Băneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni și Macromall Brașov, se arată într-un comunicat al companiei.

„Silva Group România dorește să le mulțumească vizitatorilor și cumpărătorilor fideli care ne-au determinat și anul acesta să ne autodepășim și să le oferim produse de calitate, la prețuri pentru toate buzunarele. Astfel un brad pentru apartament de 1,75 – 2,50 m va avea prețuri cuprinse între 59,99 și 300 de lei în funcție de calitate, simetrie și culoare. Vă invităm să ne urmăriți îndeaproape pentru a beneficia de toate surprizele pe care vi le pregătim în această lună a cadourilor”, a declarat Ovidiu Neacșu, directorul comercial al Silva Group România.

Toți pomii expuși provin din pepinierele private ale partenerilor autohtoni și din străinătate (tăiați sau cu rădăcină) și se încadrează între 1 și 7 m înălțime (pomi tăiați) și 0,6 – 4 m (pomi cu rădăcină).

Vizitatorii vor putea alege între speciile de brad nobil Abies Nobilis, brazii caucazieni Abies Nordmanniana, Argintiii Picea Pungens Glauca, precum și brazii de proveniență autohtonă Abies Alba (bradul românesc).

Pe lângă târguri de pomi de Crăciun, expozițiile cu vânzare își așteaptă vizitatorii și cu accesorii și decorațiuni de împodobit brazi, coronițe, aranjamente naturale, suporturi de fixare, concursuri de împodobit brazi și mai ales, fapte bune.

Persoanele localizate în afara capitalei sau cele care vor să economisească timp pot comanda pe platforma online www.magazinuldebrazi.ro, beneficiind de transport gratuit atât în București, cât și în restul țării.