Extraterestrii au scris „Steaua” pe un magar din Tulcea

Apropo.ro / 19.10.2011, 12:10
Extraterestrii au scris
Soc in Macin, judetul Tulcea. Pe unul dintre magarii orasului au aparut sase litere ciudate care puse cap la cap formeaza cuvantul "STEAUA"

Luni, 17 octombrie 2011, la numai o zi de la derby-ul Vaslui-Steaua incheiat la egalitate, scor 0-0, Gheorghe Manolache s-a dus in garajul din fata blocului sa vada ce-i mai fac animalele.

„M-am dus ca sa-l bat pe magar, ca ma plictiseam in casa. Sotia era plecata, copiii la scoala, nu prea aveam ce face. Mai intii am dat la porci, apoi am coborit pina in beci, sa vad daca s-a facut vinul. Dupa ce am baut cam doua guri din al doilea bidon, am luat lopata si am inceput sa-i dau in burta la magar, ca-mi place tare cum se-aude. Si cum ne distram noi asa, vad ca pe partea lui stinga scria cuvantul asta, pe care nu vreau sa-l pronunt, deoarece eu tin cu Rapid si cu Dinamo. Și mi-am facut calculul: de imbatat nu m-am imbatat atit de tare, de-alde cumatru’ n-au cheile de la mine de la garaj ca sa vina pe-ascuns ca sa ma ia in ris, usa nu era fortata, deci nu a intrat nimeni acolo in afara de mine”

Vezi restul declaratiei halucinante, pe Kamikazeonline.ro!