Extratereștrii Merg Iarna La ski…

Apropo.ro / 28.11.2005, 15:08
Extratereștrii Merg Iarna La ski...
Niște punkiști-roackeriști (dupa cum e vorba) care doresc sa-și distreze publicul și prietenii prin acordurile scoase, care se scurg, dupa cum spun chiar ei, din strafundul E.M.I.L. Prima lor apariție discografica, EP-ul "Cocktail Verde", a avut loc în 2002

Niște punkiști-roackeriști (dupa cum e vorba) care doresc sa-și distreze publicul și prietenii prin acordurile scoase, care se scurg, dupa cum spun chiar ei, din strafundul E.M.I.L.

Prima lor apariție discografica, EP-ul „Cocktail Verde”, a avut loc în 2002 și i-a propulsat printre cele mai tari formații de gen. Totuși, printre cunoscatorii acestei trupe se numarau doar cei care fusesera prezenți la lansarea lor, iubitori ai festivalului Stuffstock sau ai cluburilor underground din țara. „Cocktail Verde” a avut o campanie de promovare care a numarat peste 100 de concerte live și cam atat, nimic pe la radio sau tv. Astfel baieții s-au strans în funcție de anotimpul în care se aflau și dadeau concerte pe partii, plaje, în cluburi, parcuri și alte locuri în care trupele cu renume nu prea concerteaza, decat dupa insistențe serioase.

E.M.I.L. înseamna solistul Sorin Badulescu, basistul Niculae Barbu, chitaristul Gabi Georgescu, chitaristul Andrei Stoianovici și tobarul Eugen Imecs.

Formația care se apropie cel mai bine de stilul punk dintre tot ceea ce se gasește la noi a lansat de foarte puțin timp cel de-al doilea material discografic. De data aceasta este vorba despre un album (prima lansare, cea din 2002 trebuia sa fie tot una de LP, dar casa de discuri s-a opus și le-a cerut un material de cel mult 20 de minute, astfel E.M.I.L. a scos atunci un EP pastrand însa piesele care nu au fost incluse).

Afla mai multe despre E.M.I.L. numai din

Tags: