Extravaganță: Kanye West vrea să-și petreacă luna de miere în spațiu

De: Marian Andrei / 13.01.2014, 10:30
Extravaganță: Kanye West vrea să-și petreacă luna de miere în spațiu
Rapperul Kanye West intenționează să-și petreacă luna de miere în spațiu alături de Kim Kardashian, muzicianul american urmând să plătească un milion de dolari pentru fiecare noapte pe orbită.

West este „obsedat” de călătoriile spațiale și a convins-o pe logodnica sa, Kim Kardashian, să macheze căsătoria lor printr-o vacanță intergalactică, potrivit contactmusic.com.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Kanye e obsedat de ceea ce înseamnă spațiu și de tot ce înseamnă știință. Acum, el își dorește să petreacă luna de miere în spațiu. La început, Kim nu a fost încântată de această idee, dar Kanye a convins-o să accepte, spunându-i că această vacanță va putea fi prezentată în reality show-ul ei”, a declarat o sursă.

Kanye vrea să îmbarce la bordul CSS Skywalker, o stație spațială privată pe care compania Bigelow Aerospace o va construi pe orbită, amplasată la aproximativ 400 de kilometri deasupra Terrei și care prevede ca participanții să se pregătească timp de trei luni participând la cursuri de antremament destinate astronauților.

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie 2013 – ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în fața unor prieteni apropiați și a membrilor celor două familii, prezenți pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.