F. Charm a lansat varianta în engleză a hit-ului “30 de grade”

De: Cătălina Matei / 12.08.2014, 10:16
F. Charm a lansat varianta în engleză a hit-ului “30 de grade”
F. Charm - alături de Red Clover şi Live Artist - a lansat videoclipul piesei “30 degrees”, varianta în engleză a hit-ului “30 de grade”.

“Aşa cum hit-ul “30 de grade” a fost ascultat de peste 10 milioane de oameni pe Youtube, îmi doresc ca această variantă în engleză să fie ascultată în toată lumea. Odată cu această piesă, am simţit o evoluţie a mea din punct de vedere muzical, combinând stiluri ca pop, hip-hop şi muzică clasică într-o compoziţie ce a cucerit România. În tot acest timp am pregătit multe surprize pentru voi, un show nou, dar toate informaţiile le puteţi afla de pe pagina mea de Facebook (www.facebook.com/fcharm)“, a declarat F.Charm.

Foto: PR

“Sunt foarte mândră că fac parte din echipa Lanoy Production şi mai ales ca F.Charm m-a ales pentru acest hit. Vă aştept cu păreri despre “30 degrees” pe www.facebook.com/Ligia.Official“, a declarat Ligia.

Videoclipul piesei “30 degrees” este produs de Red Clover Media, în regia lui Alin Surdu. Pe parcursul filmărilor, F.Charm a schimbat mai multe ţinute, el alegând să poarte brand-uri celebre, preferate de artişti precum Kelly Osborne, Kanye West.

F.Charm a devenit cunoscut publicului datorită hit-urilor: “Guantanamera”, “9MM”, “Departe de tine”, “Double trouble” sau “Ori la bal, ori la spital”.