F Charm şi Xonia lansează de mărţişor, „Hey Woman”!

Apropo.ro / 01.03.2013, 11:33
F Charm şi Xonia lansează de mărţişor,
Unul dintre cele mai hot cupluri din industria muzicală romaneaca, Xonia şi F. Charm îşi surprind fanii cu o nouă piesă lansată special de 1 martie. “Hey Woman” este o melodie pe care cei doi o dedica tuturor îndrăgostiţilor.

Cu o relaţie ce durează de mai bine de doi ani, Xonia şi F Charm sunt mai pregătiţi ca niciodată să arate iubirea lor, astfel că îşi exprima sentimentele cu ajutorul muzicii. Piesa Hey Woman s-a născut din dorinţa de a cânta împreună şi cel mai important, din dorinţa de a-şi surprinde fanii într-un mod plăcut. Produsă în studiourile HypeOn Production, studio pe care îl deţin împreună, piesa „Hey Woman” este realizată de către F Charm, iar versurile şi liniile melodice sunt scrise tot de către cei doi.

„Am ales să lansez piesa „Hey Woman” pe 1 Martie din cauza faptului că este o piesă cu un mesaj călduros,o declaraţie de dragoste pe care şi-o pot însuşi foarte mulţi şi în care se pot regăsi cu uşurinţă,iar Martie fiind luna dragostei cred că se pretează cum nu se poate mai bine.” a declarat F Charm.

Xonia

Îndrăgostiţi că în prima zi, Xonia şi F Charm au fost plecaţi în vacanţă în Australia mai bine de o lună şi jumătate timp în care s-au relaxat, s-au distrat şi cel mai important şi-au încărcat bateriile pentru noile lor proiecte muzicale ce urmează să fie lansate în foarte scurt timp.

„Am vrut de mult să facem o piesă care ne reprezintă,care este aproape de sufletul nostru şi care descrie povestea nostra, în care se pot regăsi mulţi îndrăgostiţi” , spune Xonia.