Fă-le orice suporterilor, dar nu te atinge de berea lor!

De: Marian Andrei / 13.03.2014, 16:30
Fă-le orice suporterilor, dar nu te atinge de berea lor!
Patru suporteri americani au dat în judecată organizatorul evenimentelor de pe arena din orașul american Boise din Idaho pentru înșelătorie, cerând despăgubiri de ordinul zecilor de mii de dolari.

În plăngere se arată că CenturyLink Arena, stadionul echipei de hochei Idaho Steelheads, a fraudat suporterii timp de mai mulți ani, pretinzând 3 dolari în plus la un pahar de bere etichetat „mare” (preț 7 dolari), dar care conținea exact aceeași cantitate de lichid ca și cel „mic” (preț 4 dolari).

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Unul dintre cei patru, Brady Peck spune că a participat la cel puțin 30 de evenimente, în ultimii trei ani, pe CenturyLink Arena și a cumpărat bere de fiecare dată, iar ceilalți trei susțin că au fost nelipsiți de la evenimentele sportive în ultimii cinci ani, bând de fiecare dată cel puțin câte o bere „mare”..

Plângerea în care se arată că „deși au forme diferite, cele două recipiente au aceeași capacitate„, a fost făcută la două zile după ce pe Youtube a apărut un clip în care berea era transferată dintr-un pahar în altul. Acest clip a fost uploadat de o tânără, Gwen Gibbs, care a declarat presei că a fost extrem de supărată când a văzut că prietenul său a turnat „toată berea din paharul mare în cel mic”.

„E uimitor ce poate face un clip de căteva secunde dacă este asociat cu puterea social media”, a spus Gwen după ce Eric Trapp, președintele Idaho Steelheads, a scris pe pagina de Facebook a clubului că „niciodată nu a intenționat să-și înșele clienții”.