Fabrica de bani Lady GaGa

Apropo.ro / 04.01.2012, 10:56
Fabrica de bani Lady GaGa
Sfârşitul lui 2011 a adus o mulţime de clasamente, iar pe primul loc în topul celor mai bine vânduţi artişti din lume se situează extravaganta Lady Gaga, o adevărată fabrică de bani: 90 de milioane de dolari în doar 12 luni!

Conform topului Forbes, controversata cântăreaţă Lady Gaga ar fi câştigat aceşti bani în 2011 din toate contractele pe care le-a încheiat.

Locul 2 din acelaşI top a fost ocupat de Taylor Swift, care a reuşit să-şi mărească conturile cu 45 de milioane de dolari. În acelaşi timp, Katy Perry este „medaliată” cu bronz, reuşind în 2011 să strângă 44 de milioane de dolari.

Dar ce face Lady Gaga cu atâţia bani? Ei bine, jumătate din ei ajung direct în buzunarele tatălui său, Joe Germanotta, care lucrează şi el în industria muzicală, fiind managerul unor tineri artişti. Fiica sa este atât de apropiată de el, încât a declarat, la un moment dat, că este „măritată” cu el. Cât despre restul banilor, se pare că Lady Gaga îi ţine la „saltea”, prin diferite bănci. Dar in timp ce conturile bancare sunt bine, conturile de Facebook şi Twitter au fost sparte de hackeri chiar în preajma Crăciunului. „Infractorii” virtuali au postat diverse mesaje în care le promiteau fanilor Lady Gaga că vor primi gratis câte un iPad 2 cu ocazia Sărbătorilor. Până la urmă, artista a reuşit să-şi recupereze conturile respective.
Cătălina Matei
.