Fabrica MG din Longbridge, redeschisa

Apropo.ro / 30.05.2007, 10:44
Fabrica MG din Longbridge, redeschisa
În cadrul unei ceromonii istorice, celebritați din China și Marea Britanie au asistat la reluarea producției din fabrica MG din Longbridge. La deschidere au participat Liang Buo Hua, guvernatorul provinciei Jiangsu, acolo unde NAC MG îsi are sediul, dar și Mike

În cadrul unei ceromonii istorice, celebritați din China și Marea Britanie au asistat la reluarea producției din fabrica MG din Longbridge.

La deschidere au participat Liang Buo Hua, guvernatorul provinciei Jiangsu, acolo unde NAC MG îsi are sediul, dar și Mike Whitby, președintele consiliului din Birmingham. De la preluarea marcii engleze de catre chinezii de la NAC, importante programe de investiții au fost demarate. Astfel, în China a fost terminata construcția unei importante și moderne fabrici, care a început producația pe 27 martie anul acesta, data când marca MG a sarbatorit 60 de ani de existența. Viitorul suna de asemenea bine, NAC primind cu ocazia recent încheiatului Salon Auto de la Shanghai titlul de „Cea mai atractiva mașina”.

În Anglia s-a lucrat intens pentru prepararea liniilor de producție în vederea reînceperii asamblarilor, pentru început a modelelor TF. Rolul fabricii din Longbridge este esențial, contribuind la dezvoltarea marcii atât prin centrele de R&D, logistica, recrutare și testare cât și prin rolul de baza generala pentru vânzarile din Marea Britanie și Europa. Din fericire chinezii de la departamentul de management au înteles necesitatea pastrarii identitații marcii engleze, astfel ca pentru moment invadarea Europei de chinezarii este amânata.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: