Fabricantul de Gunoi

Apropo.ro / 27.03.2006, 13:25
Fabricantul de Gunoi
Megalansare în lumea hip-hop-ului. Cheloo revine pe piața muzicala, cu un nou album care are toate șansele sa depașeasca în succes și vanzari albumul precedent, "Sindromul Tourette". Au luat premii care le-au permis sa fie declarați de unii ca "cea mai buna

Megalansare în lumea hip-hop-ului. Cheloo revine pe piața muzicala, cu un nou album care are toate șansele sa depașeasca în succes și vanzari albumul precedent, „Sindromul Tourette”.

Au luat premii care le-au permis sa fie declarați de unii ca „cea mai buna trupa de hip-hop” a Romaniei, au cantat în deschiderea celor de la Wu-Tang Killa Beez, au avut vanzari mari care le-au adus mai multe discuri de aur. Toate acestea sub numele de „Paraziții”. Cheloo, Ombladon și Freaka au vrut însa sa arate ca pot la fel de bine și în formula solo.

Cheloo a spart gheața cu album solo lansat în 2003, „Sindromul Tourette”. Un material foarte dur, cu multe colaborari interesante (el l-a lansat pe Bitza), care i-a adus lui Cheloo-Ionuț vanzari de peste 50.000 de exemplare, un disc de aur și multa faima și respect în afara trupei Paraziții.

Pe urmele lui a luat-o și Ombladon care a lansat albumul „Condoleanțe”, în 2004. Și el cu niște colaborari excelente, cu un sound mai mult decat agresiv, cu versuri la care nu știai ce reacție sa ai, sa razi sau sa închizi aparatul!?

Acum avem parte de un nou material Cheloo, peste vreo doua luni ne așteptam și la unul semnat de catre Ombladon, iar prin toamna vine și Freaka cu primul lui album solo. Pentru moment, ochii și mai ales urechile sunt pe Cheloo cu noul sau proiect, „Fabricant de Gunoi”.

„La materialul acesta s-a lucrat cu mai multa atenție decat la , iar instrumentalele suna mai bine. Albumul nou are tenta sociala, dar regasiți pe el și nebunia de pe primul meu material”, ne-a explicat Cheloo.

Albumele solo ale celor trei „paraziți” au fost bine primite, iar vanzarile au depașit așteptarile. Sa duca acest lucru la destramarea trupei? „În nici un caz. Sound-ul Paraziții este o medie a celor trei . Pe albumele solo avem mai multa libertate de exprimare. Dar toate sunt foarte bune și astfel mergem și pe o largire a publicului nostru”, ne-a explicat Cheloo.

A filmat deja un clip care va ieși pe piața în curand. Este un clip dublu, adica un videoclip pentru doua piese, „Operatiunea cur pansat/Fabricant de gunoi”. Cat despre mesaj, Cheloo afirma ca prin acest clip încearca sa trasmita foarte multe mesaje ascunse din care fiecare își extrage ideea care i se potrivește cel mai bine. În ceea ce privește scandalul dintre Paraziți și CNA, Cheloo spune ca momentan nu au scos un al treilea videoclip, drept care „membrii neînfricați ai consiliului sunt în „.

Afla mai multe despre „fabricantul de gunoi” numai din

Tags: