Fabulos! Dezvăluirile Israelei despre prima noapte de amor cu Liviu: “Am descoperit că lenjeria mea intimă…

Apropo.ro / 19.12.2014, 11:52
Fabulos! Dezvăluirile Israelei despre prima noapte de amor cu Liviu: “Am descoperit că lenjeria mea intimă...
S-au cunoscut în primăvara anului 2007, când niciunul dintre ei nu mai spera să întâlnească iubirea.

Aflată în vacanţă cu fiica ei, ginerele şi nepoţii, Israela s-a cazat la acelaşi hotel din Rhodos, unde Liviu era cazat de mai bine de două luni. Aşa a început povestea de dragoste a femeii în vârstă de 70 de ani şi a bărbatului de 39 de ani.

„Eram în calitate de bunică acolo, nu aveam planuri de iubit în acel moment. Nu l-am sesizat prima oară. I-a cerut pianistului să cânte Balada pentru Adelline, de Richard Clayderman, a venit, mi-a sărutat mâna şi m-a invitat la dans. M-a dat pe spate din prima, chiar dacă era pilit bine.

Fiica mea m-a întrebat dacă o să accept invitaţia la dans a unui beţiv. Nu puteam să refuz. La 12 noaptea mi-a zis că s-a îndrăgostit de mine, că îi sunt dragă. L-am lăsat acolo şi m-am întors în cameră”, a povestit Israela emoţionată, pentru Spynews.

După câteva plimbări în miez de noapte şi dansuri sub clar de lună a venit timpul probei de foc: prima noapte de amor.

„Simţeam fluturi în stomac. I-am spus că mă culc cu el, însă cu o condiţie. A acceptat imediat. Aşa am plecat la un magazin de lenjerie intimă şi mi-am cumpărat un body foarte sexy, negru, cu dantelă, semitransparent. Pe la 4 dimineaţa ne-am dus în cameră. El a intrat în baie, iar eu m-am dus după el, să mă schimb. I-am spus să mă aştepte pe pat. Am ieşit, extrem de sexy, dar eram pudică rău. El m-a întrebat: «Ieşim undeva în seara asta, de te-ai îmbrăcat aşa?» Iar eu i-am explicat că e mai interesant să dezbraci. Atunci am descoperit că lenjeria mea intimă are nişte orificii în plus…Am avut parte de cea mai frumoasă noapte. Dimineaţa m-am trezit cu febră. Aveam 40 de grade”, a mărturisit Israela.

Tags: