Face bani din îmbrățișări

Apropo.ro / 13.07.2012, 16:00
Face bani din îmbrățișări
Nu este vorba de nuditate, sex sau prostituție, ci doar îmbrățișări. O metodă ușoară de a face bani, fără investiții majore.

Studenta Jaqueline Samuel, în vârstă de 29 de ani, și-a deschis o mică afacere, unde vinde îmbrățișările ei calde și sincere. Sunt sincere pentru că o face pe bani. 60 de dolari pe oră!

Samuel și-a deschis „The Suggery”, în New York, care este și locul unde împarte momente tandre cu cei care îi calcă pragul firmei sale. Tânăra ține clienții în brațe, stau întinși în pat sau chiar împart patul pentru o noapte. Nimic din ce se întâmplă acolo nu are tentă sexuală și nici nu conduce la înfăptuirea unei relații propriu-zise.

Studenta le oferă protecția și discreția de care au nevoie, iar clienții sunt extrem de entuziasmați de ideea tinerei.

cuplu

Studenta Jaqueline vinde doar îmbrățișări… fară tentă sexuală

La „The Suggery” vin femei și bărbați, care nu omit să pună din cele mai năstrușnice întrebări, atunci când o vizitează pentru prima dată: ce haine să poarte, ce comportament le este permis, etc.

Jaqueline face acest business și ca pe un proiect pentru facultate. Este cunoscut faptul că după câteva minute de îmbrățișări, anumite stări negative ale omului își pierd din intensitate și apare starea de relaxare și eliberare.

Contactul psihic cu ceilalți are un efect pozitiv asupra minții noastre.

Samuel are o varietate de 100 de poziții în care-și poate îmbrățișa clienții, pe care le denumește „Cuddle Sutra”. Îi place să improvizeze și să-și vadă clienții mulțumiți și fericiți.