Face pe mortul la cerere, pentru 1.500 de dolari

De: Carmen Ulian / 09.05.2014, 16:00
Face pe mortul la cerere, pentru 1.500 de dolari
La cei 56 de ani ai săi, Chuck Lamb moare cu folos, ori de câte ori i se cere. Este și bine plătit pentru asta, căci se pricepe.

Chuck Lamb are un hobby din care face bani. Pentru 1.500 de dolari, bărbatul a jucat rolul mortului în diferite filme și showuri televizate.

Ideea i-a venit pe când urmărea serialul „Lege și Ordine”. Atunci a realizat că și-ar putea împrumuta și el corpul pentru a face pe mortul. În următoarea săptămână, Lamb și-a făcut un site pe care a pus o mulțime de fotografii și video-uri în care apărea în ipostaza decedatului. A creat diferite scene după scenariile gândite de el, a folosit sânge fals pentru a da credibilitate, etc. Totul a fost făcut ca la carte.

mort

A început ca o glumă, dar s-a dovedit că acest lucru i-a creat oportunități. A devenit mai întâi popular pe internet, iar mai apoi au urmat colaborări cu diverse producții. Are la activ peste 25 de roluri de decedat, și încă mai are de filmat. Toate nebuniile care îi trec prin cap se pot găsi pe site-ul lui deadbodyguy.com.