Facebook – News Feed pune accent pe conținutul media

Apropo.ro / 08.03.2013, 17:30
Facebook - News Feed pune accent pe conținutul media
Facebook a prezentat schimbarea importantă prin care va trece interfața Web a celebrului site - News Feed.

Noul News Feed folosește spații mai largi între blocurile de conținut, acestea având dimensiuni mai mari pentru a pune în evidenta imaginile, filmele și, bineînțeles, și reclamele. Noul mod de prezentare, cu accent pus pe conținutul de tip vizual, este o modalitate de atragere a utilizatorilor.

La fel ca aplicația pentru terminale mobile, noul News Feed folosește un meniu extensibil în partea stângă care comasează toate opțiunile sau modurile de filtrare a conținutului, iar elementelor grafice folosite sunt similare cu cele deja cunoscute din versiunile Android și iOS.

Vizualizarea mai rapidă a anumitor lucruri este simplificată de separarea News Feed în patru moduri diferite de afișare, cel general numit All Friends fiind însoțit de categoriile Following, Music și Photos.

Utilizatorii interesați de accesul mai rapid la noul News Feed se pot înscrie manual aici, schimbările urmând să fie disponibile în săptămânile care urmează, împreună cu o serie de actualizări pentru aplicațiile pentru terminale mobile și tablete.

Citește mai multe detalii despre News Feed-Facebook, pe Go4it.ro