Facebook testează un nou buton LIKE

De: Gabriela Voicu / 22.10.2013, 13:45
Oficialii Facebook au confirmat că testează un nou buton LIKE, dar nu au intrat în detalii. Află ce aduce diferit noul buton LIKE!

Oficialii Facebook au confirmat că  testează un nou buton LIKE, dar nu au intrat în detalii. 

Mai mulți useri l-au văzut pe diverse site-uri, în plugin-urile web de Facebook, dar noul buton Like nu a apărut încă pe rețeaua socială. Reprezentanții companiei au confirmat testele pe care Facebook le face cu noul buton Like, dar nu au vrut să intre în detalii.

Vechiul buton Like vs. noul buton Like

Testăm constant funcții noi, facem mereu schimbări, dar deocamdată nu vă putem spune nimic”, au declarat reprezentanții Facebook. Schimbarea butonului Like ar putea veni la scurt timp după ce Facebook și Google au încheiat un acord privind reclamele. Cea mai recentă modificare importantă a rețelei a avut loc la începutul lunii, când Graph Search a primit funcții noi.

Noul buton Like a fost implementat pe iTunes

Noul buton Like va respecta albastrul caracteristic Facebook, dar mâna cu degetul ridicat va dispărea și va fi înlocuită de logo-ul Facebook. În felul acesta, Facebook va încerca să își diferențieze butonul de numeroase replici. Poate fi, însă, și o încercare de a readuce rețeaua socială în atenția utilizatorilor, după ce Facebook a fost detronată de Twitter în rândul adolescențlor americani.