Facebook va autentifica conturile celebrităților

Apropo.ro / 03.06.2013, 10:00
Facebook va autentifica conturile celebrităților
Facebook a anunțat că va autentifica conturile celebrităților de pe rețeaua de socializare, o inițiativă adoptată deja de Twitter.

Facebook a anunțat că va autentifica conturile celebrităților de pe rețeaua de socializare, o inițiativă adoptată deja de Twitter, că își va revizui politica în materie de conținuturi „ofensatoare” și că paginile cu propuneri sau glume sexiste sau jignitoare nu vor mai fi protejate de anonimat.

Lansăm astăzi (miercuri, n.r.) «paginile verificate», pentru a ajuta utilizatorii să găsească conturi autentificate ale celebrităților și companiilor pe Facebook„, a explicat miercuri grupul, care are sediul în California, pe blogul său oficial.

Veți vedea o «insignă» albastră postată în dreptul numelor lor„, a adăugat Facebook, citat de AFP.

Este vorba de conturile unui număr mic de personalități publice (celebrități, jurnaliști, oficiali guvernamentali, mărci și companii populare), care au mulți fani„, a mai precizat rețeaua de socializare.

Simbolul utilizat de Facebook pentru autentificarea acestor pagini nu este același cu cel utilizat de Twitter în aceleași scopuri.

Citește mai multe detalii despre schimbările Facebook, pe Mediafax.ro