Facelift Scenic

Apropo.ro / 19.07.2006, 11:12
Facelift Scenic
O noua infatisare, un nou propulsor, o cutie de viteze de origine Nissan si o noua versiune - acestea sunt armele pe care le arunca producatorul francez in lupta pentru a pastra Scenic-ul proaspat. Modificarile estetice sunt discrete si se rezuma la redesenarea partii frontale (unde

O noua infatisare, un nou propulsor, o cutie de viteze de origine Nissan si o noua versiune – acestea sunt armele pe care le arunca producatorul francez in lupta pentru a pastra Scenic-ul proaspat.

Modificarile estetice sunt discrete si se rezuma la redesenarea partii frontale (unde grila fata este mai mare, elementul pe care sta rombul „musca” mai mult din bara fata, iar curbura farurilor este mai pronuntata), modificarea liniei mediene, in timp ce in spate nuanta stopurilor este alta. Toate aceste modificari au alterat prea putin caracterul masinii si este de inteles, din moment ce Scenic este un model ce are succes, facelift-ul aducand, pur si simplu, acea „briza” placuta de nou.

Gama a fost imbogatita si cu o noua varianta, si anume cea cu cinci locuri a lui Grand Scenic, care in lipsa celui de-al treilea rand ofera mai mult spatiu pe bancheta a doua, respectiv, in portbagaj, are un spatiu de depozitare suplimentar de 32 litri.

Si oferta de propulsoare este mai bogata de acum. Pe langa binecunoscutele diesel-uri de 1,5 si 1,9 litri, apare si varianta de 2 litri si 150 CP, care poate fi cuplata cu o cutie manuala cu 6 trepte (cod AJ0) de provenienta Nissan.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: