Faithless si Megadeth in concert la Bucuresti

Apropo.ro / 14.04.2005, 13:38
Faithless si Megadeth in concert la Bucuresti
Dupa concertul Omara Portuondo de la începutul primaverii, Fundația Culturala Phoenix deschide sezonul de vara cu doua concerte de proporții – genuri diferite dar nume la fel de importante. Trupa britanica Faithless este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai


Dupa concertul Omara Portuondo de la începutul primaverii, Fundația Culturala Phoenix deschide sezonul de vara cu doua concerte de proporții – genuri diferite dar nume la fel de importante.

Trupa britanica Faithless este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai spectaculoase prezențe live din muzica electronica. Piese ca ‚God is a DJÂ’, ‚InsomniaÂ’ sau ‚We Come OneÂ’ au reușit sa atraga vînzari de discuri și bilete la concerte de ordinul milioanelor.

Megadeth este una dintre cele mai mari trupe de rock, înființata de Dave Mustaine dupa plecarea de la Metallica. Dupa numeroase modificari de componența și 10 albume de studio, Megadeth ajung în cele din urma și în România, spre bucuria comunitații de fani mai vechi sau mai noi.

Biletele pentru ambele concerte (Megadeth – 500.000 lei, Faithless – 750.000 lei) se vor pune în vînzare începînd cu 25 aprilie, în mai multe puncte de vînzare din București și din provincie.

Fundatia Phoenix

Tags: