Fallout 3 – Lansare Collector”s Edition si Screenshot-uri noi

Apropo.ro / 22.04.2008, 12:10
Inca in dezvoltare la Bethesda Game Studios, Fallout 3 va fi lansat pe data de 30 Sept atat pe console cat si pe PC.

War. War never changes„. Inca in dezvoltare la Bethesda Game Studios, creatorii RPG-ului Elder Scrolls IV – Oblivion, premiat cu Game of the year 2006, Fallout 3 ramane unul din cele mai asteptate jocuri in 2008. Lansarea oficiala a jocului va avea loc pe data de 30 Sept, atat pe consolele Xbox 360 si Playstation 3 cat si pe PC.

Pe 18 Aprilie 2008 Bethesda Softworks au anuntat oficial ca vor lansa o editie speciala Fallout 3 Collectors Edition, pe scara internationala. Pachetul va fi compus dintr-un Lunch Box cu model tip Vault-Tec metalizat si in el vor fi incluse: Mult anticipatul joc, un avatar de 10 cm, o carte in care veti gasi imagini tip Concept – Art si povestea jocului si un DVD cu Making of al jocului.

Seria Fallout ne-a incantat cu un tip unic de roleplay, intr-un univers post-apocaliptic, guvernat de factiuni precum Brotherhood of Steel, mutanti, arme futuriste, lupta pentru putere. Atmosfera jocului si imaginile HDR (High Dynamic Range) te duc cu gandul la seria cinematica Mad Max.

Combat mode-ul este si el personalizat, luptele avand loc in sistemul Turn Based, bazat pe puncte, in timp ce deplasarea pe harta este in timp real. Un alt lucru atragator la Fallout sunt discutiile cu NPC-ii care dau si mai mult viata jocului, creatorii reusind sa le implementeze personalitati care mai de care.

Senzatia de libertate si liber arbitru din Fallout iti permit sa incerci fel de fel de scenarii, care pot schimba dramatic cursul jocului. Pune langa acestea un set de abilitati, puteri, arme si armuri cat mai complexe si ai o reteta perfecta pentru un joc reusit.

Ca orice producator de joc care se respecta, Bethesda reuseste sa isi tina fanii sub tensiune prin trailere, screenshot-uri si demo-uri, care iti ofera o mica idee despre cum va fi Fallout 3.

Puteti urmari mai jos trailerul oficial al jocului si un set de screenshot-uri de pe site-ul oficial :

Fallout 3 Teaser Trailer
Fallout 3 Screenshot
Fallout 3 Screenshot
Fallout 3 Screenshot
Fallout 3 Screenshot
Fallout 3 Screenshot
Fallout 3 Screenshot