Familia Regală reacționează la pozele cu Harry dezbrăcat

Apropo.ro / 24.08.2012, 09:17
Familia Regală reacționează la pozele cu Harry dezbrăcat
Fotografiile cu Prințul Harry dezbrăcat au apărut pe primele pagini ale tuturor ziarelor. Cum era de așteptat, Regina Mamă a luat atitudine.

În timp ce Prințul Harry se distra la maxim fără haine, în compania unui grup de prieteni și a unor domnișoare pe care abia le cunoscuse, o persoană din anturaj a imortalizat momentul .

După incident, Harry a părut extrem de calm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fratele său, William a declarat că nu este deloc impresionat de ce a făcut Harry.

Printul Harry

Cea care se arată dură, cu etichetă, este Regina Elisabeta, alături de alți membri ai familiei, care a cerut tuturor ziarelor și revistelor care au publicat imaginile cu nepotul Harry să le scoată. Cei care se vor împotrivi vor avea de-a face cu avocații regali.

Pe rețelele sociale admiratorii îl susțin. Lady Gaga este oarecum amuzată de ipostaza în care s-a aflat Prințul Harry: „O, Doamne! Sper că nu este nimeni furios pe el, sper că și fețele regale sunt tot oameni. Mereu se găsesc astfel de prieteni care să îți facă rău„.