Fanfara Ciocârlia va cânta la Sala Palatului

Apropo.ro / 04.09.2006, 14:33
Fanfara Ciocârlia va cânta la Sala Palatului
Dupa ce, tot anul acesta, a cântat la Cluj, la Gala Premiilor TIFF, celebra Fanfara Ciorcârlia va susține un prim concert de anvergura la București, pe 7 decembrie, la Sala Palatului, informeaza organizatorii spectacolului, Emag!c Entertainment. Cei 12 muzicieni de etnie

Dupa ce, tot anul acesta, a cântat la Cluj, la Gala Premiilor TIFF, celebra Fanfara Ciorcârlia va susține un prim concert de anvergura la București, pe 7 decembrie, la Sala Palatului, informeaza organizatorii spectacolului, Emag!c Entertainment.

Cei 12 muzicieni de etnie rroma din Zece Prajini, un sat din nord estul Moldovei, alcatuiesc cea mai cunoscuta fanfara din lume, Ciocarlia.

Aceștia vor prezenta publicului de la București un show bazat pe un repertoriu ce cuprinde melodii tradiționale românești, amestecate cu ritmuri turcești, bulgarești sau macedonene, transimise din generație în generație.

Lansați în circuitul internațional acum mai bine de zece ani de managerul german Henry Ernst, cei 12 au schimbat nunțile și botezurile pe cele mai importante sali de spectacol din întreaga lume. Au susținut peste o mie de concerte pe scene din Europa de Vest, SUA sau Japonia și au fost aplaudați de sute de mii de spectatori din zeci de țari.

(Cristina Mazilu; [email protected])
Mediafax