Fanii au navalit pe scena in timpul concertului Tricky! (FOTO & VIDEO)

Apropo.ro / 27.11.2008, 14:11
Tricky a fumat si a schiopatat pe scena Salii Palatului, care a gazduit aseara concertul artistului britanic.

Tricky a invitat aseara publicul intr-o lume obscura, in care stilul trip-hop a facut legea!

Concertul britanicului Tricky a fost deschis de Bumbapa, una dintre cele mai originale trupe romanesti, pe care artistul a ales-o dupa consultarea mai multor propuneri.

Pentru ca sederea lui Tricky in Bucuresti sa fie cat mai confortabila, organizatorii au amenajat un spatiu in care Tricky sa-si gateasca, o alta camera in care acesta sa fumeze si un antrenor personal de kick boxing.

Artistul de culoare a urcat schiopatand pe scena Salii Palatului, la ora 20.40, fiind accidentat la piciorul stang. Dupa cateva minute si-a scos tricoul, si-a turnat apa pe corp si a continuat concertul, nu inainte de a se "racori" si cu cateva fumuri de tigara.

Vocea soptita a lui Tricky a incitat publicul, pentru care scaunele din sala devenisera neincapatoare.

Oamenii au dansat si au aclamat in semn de apreciere pentru sound-ul eclectic, uneori agresiv, dar original al lui Tricky.

Spre final, Tricky a aparut pe scena acoperit cu o masca de artizanat, simbol al traditiilor romanesti. Aceasta a fost una dintre numeroasele obiectele de acest tip, expuse la intrarea in Sala Palatului.

Dupa un concert extatic, fanii care au ocupat primele randuri ale Salii Palatului au navalit pe scena, amestecandu-se printre membrii formatiei, care insa au continuat sa cante.

Un concert atipic, in stilul unui artist nonconformist: Tricky.

Daca nu ati fost aseara acolo, va invitam sa vedeti o galerie foto si un clip de la concert:

Concert Tricky

Montaj: Andrei Dinu; Video: Catalin Sanda; Foto: Cosmin Bararu

GALERIE FOTO

Tricky