Fanii Beatles au hotel personal

De: Dragos Tanase / 04.02.2008, 17:40
Fanii trupei Beatles care viziteaza orasul Liverpool, din Marea Britanie, se vor putea odihni intr-un hotel de patru stele dedicat formatiei.

Fanii trupei Beatles care viziteaza orasul Liverpool, din Marea Britanie, se vor putea odihni intr-un hotel de patru stele dedicat formatiei, care a fost inaugurat pe 1 februarie, cu ocazia deschiderii programului Capitala Culturala Europeana 2008.

Hotelul Beatles are 110 camere si este situat in centrul "Beatles Quarter", in orasul natal al membrilor celebrei trupe. Hotelul a fost construit foarte aproape de Cavern Club, unde au debutat cele patru staruri, Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon si George Harrison.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Sir Paul McCartney are probleme la batranete

Sir Paul McCartney a refuzat sa renunte la consumul de alcool, desi medicii l-au prevenit sa nu amestece bautura cu medicamentele prescrise pentru boala sa de inima, potrivit unei surse apropiate starului britanic.

Lui McCartney i-a fost prescris un medicament de fluidizare a sangelui, warfarina, pentru a corecta aceasta tulburare si a urmat un tratament cu electrosocuri in 2005.

Heather Mills, sotia fostului membru al trupei Beatles, Paul McCartney, a primit 70 de milioane de lire sterline dupa divort. McCartney a acceptat sa plateasca aceasta suma, in urma unei intelegeri la care au ajuns cei doi.

Mills, in varsta de 39 de ani, si McCartney, in varsta de 65 de ani, s-au despartit in mai 2006, dupa patru ani de casatorie.