Fanii catre Ropotan, Torje si Pulhac: „Plecati nesimtitilor!”(Prosport)

Apropo.ro / 25.11.2008, 14:13
Fanii catre Ropotan, Torje si Pulhac:
Membrii Peluzei Sud si-au exprimat opinia in legatura cu evenimentul in care au fost implicati jucatorii alb-rosilor, scrie Prosport.

Dupa ce dinamovistii Gabriel Torje, Adrian Ropotan si Cristi Pulhac au fost filmati fredonand o manea dedicata eternei rivale Steaua si inregistrarea a facut furori pe internet, membrii Peluzei Sud si-au exprimat opinia in legatura cu acest eveniment intr-un comunicat oficial:

"In atentia Conducerii Executive, Administrative si Tehnice a SC FC DINAMO BUCURESTI 1948

Intreaga miscare dinamovista a ramas siderata astazi de momentele penibile prin care anumiti fotbalisti ai Clubului Dinamo au inteles sa se distreze dupa o infrangere rusionasa in Liga 1.

Acesti fotbalisti, ametiti de aburii alcoolului, din teribilism sau dintr-o dorinta ascunsa (!?), au gasit de cuviinta sa asculte si sa fredoneze melodii dedicate clasicei noastre rivale, Steaua. Cunasterea fiecarui vers al acelor melodii denota faptul ca ei nu sunt la prima isprava de acest gen. Probabil ca la astfel de petreceri, este un lucru obisnuit sa cante si sa danseze pe ritmuri steliste.", suna o parte din comunicatul suporterilor dinamovisti.

Mai multe detalii despre comunicatul remis de fanii dinamovisti, pe Prosport.ro

 

Foto: Prosport.ro