Fanii il sfatuiesc pe Cristiano Ronaldo sa plece de la Real Madrid

Apropo.ro / 11.01.2012, 11:10
Fanii il sfatuiesc pe Cristiano Ronaldo sa plece de la Real Madrid
Cristiano Ronaldo este in mare razboi cu fanii Real Madrid. Cei din urma il huiduiesc si il sfatuiesc sa paraseasca echipa de fotbal.

Spaniolii de la As dezvaluie ca starul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost sfatuit de prietenii sai apropiati sa plece de la echipa spaniola!

Totul a pornit de la tratamentul la care a fost supus CR7 la meciul cu Granada, cand a fost huiduit de fanii propriei echipe!

Desi Real a castigat cu 5-1, fanii nemultumiti de „egoistul” Ronaldo l-au apostrofat pe portughez tot jocul, iar acesta a gasit modalitatea perfecta de a le raspunde. Dupa ce a inscris, in penultimul minut, nu a schitat niciun gest, desi coechipierii sai au venit sa-l felicite. S-a intors cu capul plecat in jumatatea proprie de teren si a continuat jocul, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Gestul sau nu a fost pe placul jurnalistilor de casa ai Realului. „Incepand cu meciul pierdut in fata Barcelonei (n.r. – 10 decembrie 2011), o parte importanta a publicului se plange in legatura cu stilul de joc al lui Ronaldo, iar lui nu-i place acest lucru. Dar un gol este o realizare colectiva, incununarea muncii intregii echipe. Este foarte urat sa nu te bucuri dupa ce marchezi. Nu a fost golul lui, ci al echipei”, a scris ieri Marca.