Fanii lui David Bisbal primesc un cadou special la achiziționarea biletelor VIP

De: Carmen Ulian / 19.01.2015, 15:30
Fanii lui David Bisbal primesc un cadou special la achiziționarea biletelor VIP
Admiratorii celui mai iubit artist de muzică latino care vor alege să își cumpere bilete în zona din apropierea scenei vor primi un cadou muzical special.

Concertul carismaticului artist spaniol, DAVID BISBAL, anunțat a se desfășura pe 18 martie 2015 la Sala Palatului din capitală, se bucură de interes major în rândul căutătorilor de experiențe concertistice memorabile. În top-ul preferințelor se află biletele destinate categoriei VIP, bilete ce le oferă clienților un avantaj suplimentar.

Astfel, admiratorii celui mai iubit artist de muzică latino care vor alege să își cumpere bilete în zona din apropierea scenei, vor primi un cadou muzical special. Mai exact, la achiziționarea a două bilete categoria VIP, clientul va primi, în dar, cel mai nou album al artistului David Bisbal, intitulat „Tu Y Yo”.

Nici celelalte categorii de bilete nu sunt neglijate de fani, vânzarea acestora înregistrând un ritm accentuat, fapt determinat de prețurile accesibile dar și pentru aprecierea uriașa a marelui artist în rândul românilor și a grupurilor de admiratori din țările învecinate, aceștia din urmă optând într-un număr mare pentru procurarea biletelor prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro , agenția oficială de ticketing a concertului David Bisbal la București.

În același timp, biletele sunt disponibile și la casa de bilete a Sălii Palatului, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, la Oficiile Poștei Române, Librăria Eminescu, la Unirea Shopping Center a€“ parter și online prin www.bilete.ro, www.biletoo.ro și www.ticketstore.ro.

Concertul lui David Bisbal din această primăvară, face parte din turneul internațional „Tu Y Yo”, ce promovează cea de-a cincea apariție discografică a artistului. Din playlist-ul concertului de la București nu vor lipsi melodiile de succes, „Buleria”, „Corazon Latino”, „Premonicion” sau „Sin mirar atras”, dar și piese în prima audiție, desprinse din noul albumul.

Cu această ocazie, David Bisbal a transmis un mesaj publicului din România. Vezi aici

Albumul „Tu Y Yo” a fost lansat în luna martie 2014 și a intrat direct pe locul 1 în topuri în 14 țări, devenind hit-ul anului în Spania și depășind toate recordurile de vânzări în prima săptămâna de la lansare. Acesta a obținut deja Triplul Disc de Platină în Spania, iar turneul mondial „€œTu y Yo” demarat în 2014 a fost desemnat cel mai de succes turneu al anului, cuprinzând concerte în principalele orașe din Spania, SUA, Puerto Rico, Mexic, Argentina, Brazilia, Chile, Bolivia, Peru, Uruguay .

Cu peste 7 milioane de susținători pe Twitter și mai mult de 5 milioane pe Facebook, David Bisbal a încheiat anul 2014, confirmând încă o dată faptul că este cel mai bine vândut artist spaniol al momentului. Palmaresul său numără peste 60 discuri de platină și de aur, un disc de diamant, cu vânzări globale de peste cinci milioane de albume. Industria muzicală i-a oferit premii importante, printre care douăƒ premii Grammy, mai multe premii Billboard Latino, două premii ONDAS, Premiul Amigo și World Music Awards pentru Cel mai Bun Artist Latino din Lume, însumând 7 turnee internaționale și mai mult de 600 de concerte în întreaga lume.