Fantana arteziana pentru Asociatia Viitorilor Pitesteni Nespalati

De: Dragos Tanase / 03.07.2009, 18:52
Locuitorii orasului Pitesti, care nu au locuintele dotate cu centrale termice, au ramas fara apa calda, din 1 iulie.

Locuitorii orasului Pitesti, care nu au locuintele dotate cu centrale termice, au ramas fara apa calda, incepand cu data de 1 iulie.

Autoritatile locale joaca leapsa cu explicatiile, ba ca din cauza unei revizii tehnice, ba ca s-au oprit gazele din cauza datoriilor, dar de suferit au tot cetatenii care isi platesc facturile la timp.

Primarul orasului, Tudor Pendiuc, a confirmat – pentru ziarul Curierul zilei – ca apa calda a fost oprita in Pitesti pe o perioada nederminata.

Circula si un banc in randul oamenilor cu bani si centrale termice, deci cu apa calda in robinete, carora le da mana sa faca haz de necaz.

Senatorul PSD de Arges Constantin Tamaga i l-a spus colegului sau, deputatul Filip Georgescu, chiar intr-o conferinta de presa, potrivit Bitpress.ro:

– Cum se agata, mai nou, "gagici" pe strada, in Pitesti?

– Pâs, pâs, am apa calda!

Protest inedit in centrul Pitestiului

Dar nici ceilalti pitesteni nu se lasa mai prejos si au initiat un protest ad-hoc, cu strigare pe Internet, inclusiv pe messenger:

"Toti cei nemultumiti de faptul ca de azi se intrerupe furnizarea apei calde si caldurii in municipiul Pitesti sunt invitati azi (miercuri, 1 iulie – n.r.) cu sapun, sampon, papucei de plaja, prosoape, ratuste, mingi si alte accesorii de baie, la ora 15.00, la fantana din Piata Primariei, pentru o baie pe cinste in ligheanul muzical pentru a carui constructie s-au platit sume ce puteau achita facturile de gaz emise catre Termoficare pentru urmatorii 10 ani! Daca nu-ti place traiul in jeg, te rog da mai departe, ne vedem acolo! / Semnatar, AVPN, adica  Asociatia Viitorilor Pitesteni Nespalati."

Ziarul Click a aratat, astazi, cum a decurs acesta: cativa tineri au iesit in centrul orasului, barbierindu-se si spalandu-se in celebra fantana arteziana din zona.

Vezi cum arata fantana muzicala si paznicul ei, inainte de protest:  

Agentul 008 de la Fantana muzica din Pitesti de pe tare.ro

 

Politistii de la fata locului s-au amuzat copios, iar autoritatile au promis ca situatia creata prin lipsa apei calde se va remedia cat de curand.

Tu cum o sa procedezi, atunci cand termocentrala termica din cartierul tau va intra in revizie tehnica? De exemplu, in Bucuresti!

Politistii au fost amuzati de ineditul protest de la Pitesti:

Politisti amuzati, la Pitesti