“FANtastic Show”: Invitaţi speciali Adriana Trandafir, Ramona Bădescu, Tavi Colen şi iubita sa, Emma

De: Alexandra Necsoiu / 27.07.2017, 13:59
“FANtastic Show”: Invitaţi speciali Adriana Trandafir, Ramona Bădescu, Tavi Colen şi iubita sa, Emma
Sâmbătă, 29 iulie, de la ora 22.30, la “FANtastic Show, continuă meciul verii dintre Andrei Ştefănescu şi Liviu Vârciu. Cu un scor confortabil de 5 la 1 pentru el, Liviu Vârciu intră în competiţia de sâmbăta aceasta alături de Ramona Bădescu şi Adriana Trandafir, în timp ce Andrei Ştefănescu va încerca să reducă din diferenţa de pe “tabela de marcaj”, avându-i în echipă pe Tavi Colen şi iubita acestuia, Emma. Ca de obicei, Florin Ristei va arbitra partida fantastică de la mijlocul “terenului”, în timp ce prestaţiile celor două echipe vor fi jurizate şi comentate de Zuza din Cotroceni şi Neluţu din Berceni, alias Paula Chirilă şi Pepe.

Şi de această dată, concurenţii vor trebui să-şi demonstreze talentele mai mult sau mai puţin ştiute în cadrul unor probe dintre cele mai haioase. “Limbo”, “Cuvintele tabu”, “Recunoaşte melodia” ori “Rezistenţa la râs” sunt o parte dintre ele. De asemenea, “Proba de grup”, “Memoria”, Butoaiele cu apă”, “Bila rotitoare”, “Paharele acrobat” şi “Înapoi la şcoală” sunt celelalte probe în care Ramona Bădescu, Adriana Trandafir, Emma şi Tavi Colen, alături de căpitanii lor, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, vor trebui să-şi arate aptitudinile.

Care echipă va reuşi să câştige trofeul serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 iulie, de la ora 22.30, într-o nouă ediţie a emisiunii “FANtastic Show”.