FANtastic Show: Pepe, Denisa de la Bambi,Tania şi Dorian Popa intră în competiţie – FOTO

De: Cătălina Matei / 06.07.2016, 12:55
FANtastic Show: Pepe, Denisa de la Bambi,Tania şi Dorian Popa intră în competiţie - FOTO
Cea de-a doua runda a meciului dintre Andrei Stefanescu si Liviu Varciu continua sambata, 9 iulie, de la ora 20.00, la "FANtastic Show", cu alti artisti la care cei doi capitani de echipa au apelat pentru a cuceri juriul popular care le va nota prestatiile.

Astfel, capitanul echipei verzi, Liviu Varciu, ii va avea alaturi, in distractiva competitie, pe Denisa Tanase, de la Bambi, si Pepe, in timp ce capitanul echipei rosii, Andrei Stefanescu, va fi insotit in joc de Tania Popa si Dorian Popa. „Meciul” va fi arbitrat din centrul platoului de prezentatorul Florin Ristei.

Si de aceasta data, fantasticii din scena vor trebui sa-si foloseasca toate calitatile, ca sa treaca cum stiu ei mai bine peste cele 11 probe din concurs. Printre acestea, „Proba de grup”, in care vor avea de interpretat o piesa data, dupa ce s-au costumat si accesorizat in camera fantastica, proba de „Memorie”, la care vor trebui sa urmareasca foarte atenti miscarile pe care le va face unul dintre invitatii serii, magicianul Johannes

Urmează apoi  „Ruleta imitatorilor”, in care fiecare concurent va imita vocea unei vedete si va canta, cu aceasta voce, o melodie cunoscuta din repertoriul altui artist şi proba „Paharele cu masa rotunda”, in cadrul careia concurentii trebuie sa se invarta pe ritmul muzicii in jurul unei mese, iar cand fondul sonor se opreste fiecare sa ia de pe masa cate un pahar cu apa, cel care ramane fara pahar, urmand a iesi din joc. Cel de-al doilea invitat al acestei editii va fi Adrian Enache, care va interpreta doua dintre piesele sale alaturi de cate un membru al fiecarei echipe, in cadrul probei „Duetul popular”.

Daca va reusi Liviu Varciu sa castige competitia fantastica de sambata aceasta si astfel sa aduca egalitatea pe „tabela de marcaj”, telespectatorii Antenei 1 vor afla pe 9 iulie, de la ora 20.00, in cea de-a doua editie a emisiunii „FANtastic Show”.