Fantezii cu profesoara

Apropo.ro / 04.06.2008, 08:30
Fantezii cu profesoara
Nu ti s-a intamplat sa iti placa mai mult de o profa de la scoala, liceu sau facultate atat de mult incat sa ti-o imaginezi cum ar fi daca.....?

Nu cred ca nu ti s-a intamplat sa nu iti placa mai mult de o profa de la scoala, liceu sau facultate atat de mult incat sa ti-o imaginezi cum ar fi daca…..?

Iti mai aduci aminte? Asta daca nu faci parte din categoria acelora care considerau profii doar oamenii care te invata chestii.

Daca ti s-a intamplat asta inseamna ca te-a fascinat din prima clipa. Cand a intrat in clasa ti-a oprit respiratia si fiecare cuvant rostit era sorbit de tine direct de pe buzele ei. Fiecare lucru rostit iti era adresat tie si nu de putine ori ai cazut pe ganduri, privind in van, imaginandu-ti ca iti rosteste alte treburi. Cand te striga sa te asculte era o comanda serioasa pentru tine si insemna ceva. Iti placea numele tau strigat de ea. Cat ai fi vrut sa te strige si in afara orelor de curs…

Ai fost indragostit de ea daca ai invatat de ti-ai zapacit creierul doar sa te oferi sa ii raspunzi, salvand si clasa astfel, si sa va priviti in ochi atat cat se putea. Fara voia ta ti-ai facut media de zece din admiratie si dragoste. De cate ori nu ai suferit in tacere ca nu si-a aruncat privirea asupra ta la clasa? Te intrebai oare de ce nu realizeaza cat de mult o doresti? Ce-i drept tupeul si curajul sa mergi mai departe te cam opresc daca esti in liceu, insa mai tarziu, cand realizezi mai multe lucruri despre viata, simti cum chiar trebuie sa te duci la ea. Pretexte gasesti cate in luna si in stele pentru a ajunge cu profa acolo unde iti doresti. De ce sa mai stai asa sa o visezi seara de seara? Cata nevoie ai de un meditator nici tu nu ai realizat, tocmai ce bine ca o stii si ti se pare potrivita pentru a petrece impreuna cateva ore cunoscand lucruri. Fara sa grabesti lucrurile, dar cu fiecare pas calculat, ajungi acolo unde iti doresti. Daca va capata incredere in tine, vei avea de castigat.

Acum ca totul a ajuns fara graba si forta acolo unde ti-ai dorit nu trebuie decat sa profiti de momente. Cat ai rabdat pana acum pentru a savura momentul, nu te grabi. Trbuie sa fi cu adevarat un domn pana la capat. Si discretie maxima!

Tot ce ai visat si imaginat pana in acest punct, acum este momentul sa pui in practica. Si stim ca cea mai mare fantezie este aceea in care ea joaca rolul unei profe iar tu esti un elev obraznic. Fiecare duce povestea asa cum si-o imagineaza si cum isi doreste. Cand fiecare este de acord sa faca ceva neconstrans, trebuie sa se lase pe mana placerii…

Ai avut vreo aventura cu o profesoara? Te-a abordat sexual vreo profesoara pe tine?