„Fantoma de la Operă” a ajuns şi la Bucureşti, pe scena noului Teatru de Operetă „Ion Dacian”

De: Nicoleta Nicolae / 25.01.2015, 14:06
Spectacolul "Fantoma de la Operă" a fost regândit şi pregătit de regizorul australian Stephen Barlow pentru a fi montat pe scena noului Teatru de Operetă şi Musical "Ion Dacian" (lângă Biblioetca Naţională), astfel că, începând de sâmbătă (24 ianuarie), când a avut loc premiera, România se alătură lumii culturale "bântuite" de acest celebru musical.

Stephen Barlow a lucrat cu o echipă de creaţie din care fac parte artişti români şi străini şi are drept protagonişti actori, vedete pop şi solişti de operă din România.

Din distribuţia spectacolului fac parte, printre alţii, artiştii Adrian Nour (Fantoma), Irina Baianţ (Christine Daaé), Florin Ristei (Raoul, Viconte de Chagny), Andrei Lazăr (Monsieur André), Valentino Tiron (Monsieur Firmin), Gabriela Daha (Carlotta Giudicelli), Samuel Druhora (Ubaldo Piangi), Dana Rotaru (Madame Giry), Alexandra Giurcă (Meg Giry), cu participarea Orchestrei, Corului şi Baletului Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

Biletele pentru primele patru reprezentaţii care vor avea loc pe noua scenă a Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, în luna ianuarie, au fost epuizate în doar câteva ore de la punerea lor în vânzare, alte reprezentaţii ale musicalului „Fantoma de la Operă”, regizat de Stephen Barlow, urmând să aibă loc în luna februarie.

Spectacolul „Fantoma de la Operă” va intra în repertoriul Teatrului de Operetă şi Musical „Ion Dacian” şi va putea fi văzut de cei interesaţi şi în următoarele luni pe scena instituţiei. Datele reprezentaţiilor urmează să fie anunţate ulterior.

 GĂSEŞTI UN REPORTAJ, ÎN EXCLUSIVITATE, PE MEDIAFAX.RO