Fantoma fostului soț are grijă de viața ei amoroasă

Apropo.ro / 22.01.2013, 14:00
Fantoma fostului soț are grijă de viața ei amoroasă
S-au îndrăgostit nebunește pe când ea avea 26 de ani și el 24. Și-au jurat iubire veșnică... și de dincolo de moarte.

Sharon Grant și Sean Eddleston s-au căsătorit pe când ea avea 26 de ani, iar el 24 de ani. Deși ea avea doi copii dintr-o relație anterioară, pe Sean nu l-a împiedicat să îi iubească pe cei mici și pe Sharon mai mult decât orice altceva pe această lume.

Soarta a făcut ca iubirea lor să dureze puțin, căci la 37 de ani Sean a murit de pneumonie.

Uimitor, relația lor nu s-a încheiat atunci când bârbatul a trecut în neființă. Femeia nu bănuia că el îi va veghea fiecare pas și fiecare mișcare, chiar și în dormitor.

Astfel, ori de câte ori întâlnea pe cineva și acesta îi călca pragul casei, mai precis al dormitorului, fantoma fostului soț își făcea apariția și îi alunga.

Sharon a avut trei tentative de relații, toate eșuate „cu ajutorul” lui Sean. Unul dintre pretendenți susține că a simțit că este tras de păr, iar pe Sharon a văzut cum o forță o imobilizează la pat.

Femeia își dorește ca spiritul lui Sean să fie în casă, dar nu și în viața ei intimă.

Sean a reprezentat tot ce îmi puteam dori la un barbat. S-a comportat ca un tată cu copiii mei dintr-o căsnicie anterioară și a oferit familiei stabilitate și fericire. Decesul acestuia a venit ca un șoc. Îmi spunea mereu: ‘Sharon, noi doi vom fi împreună toată viața, nimeni nu va interveni între noi’ și m-am bazat pe asta. I-am promis că nu mă voi întâlni cu altcineva dacă moare. Însă când a încetat din viață, nu am mai fost la fel de sigură că pot să mă țin de promisiune. Simțeam că am toată viața în față„, a mărturisit Sharon.