Fantome, spirite rele, case bântuite! Când vedetele au parte de întâmplări paranomale

De: Mioara Tronaru / 21.08.2014, 07:00
Fantome, spirite rele, case bântuite! Când vedetele au parte de întâmplări paranomale
Fantome care sar din dulap, cu o coafură dubioasă, spirite rele şi enervante, case bântuite – nu este vorba de un scenariu de mâna a doua a unui film hollywoodian, ci de chiar întâmplări din viaţa reală a vedetelor.

Demi Lovato spune că a fost speriată de moarte de o fantomă, pe vremea când era doar o copiliţă de 8 ani. „Am văzut o fantomă şi a fost înspăimântător. Era în dulapul meu şi, pur şi simplu, a ţâşnit, speriindu-mă de moarte”, mărturiseşte fosta vedetă Disney.

Lady Gaga e convinsă că e bântuită de un spirit rău şi „enervant” pe nume Ryan, care o urmează peste tot, inclusiv în turnee. „În loc să fie speriată, este mai mult enervată de acest spirit care nu vrea să o lase-n pace”, a declarat un apropriat al vedetei. Pe când se afla în Irlanda, Lady Gaga a contactat un medium pentru o şedinţă de spiritism, sperând să poată comunica cu Ryan şi să-l convingă să o lase în pace. Interesată de activitatea paranormală, Lady Gaga a dat 47.000 de dolari pe un aparat care pretinde că detectează fantomele.

Când David şi Victoria Beckham s-au întors în Anglia, după ce fotbalistul a încheiat contractul cu echipa Real Madrid, au constatat că un spirit le bântuie în voie reşedinţa. Pe luxoasa proprietate din Hertfordshire – numită Palatul Beckingham – se plimba nestingherit un călăreţ fantomatic, împreună cu armăsarul său înfricoşător. Localnicii spun că acesta este Sir Jocelyn Joyce, un excentric care ar fi murit acum 400 de ani şi căruia nu i s-ar fi împlinit ultima dorinţă – aceea de a fi îngropat în curtea bisericii urbei.

Nicolas Cage este un bărbat dârz pe ecran, dar se pare că până şi acestuia i s-au înmuiat picioarele când a dat nas în nas cu o fantomă, acasă la unchiul său, Francis Ford Coppola. „Stăteam la mansardă, unde, printre pereţi, mişunau liliecii. Îi puteam auzi cum zgârâie cu gheruţele lor. Într-o noapte, uşa din faţa patului meu s-a deschis şi am văzut o siluetă întunecată cu părul zbârlit. Am crezut că e mătuşa mea, aşa că i-am spus . Dar când a venit spre mine, mi-a îngheţat sângele în vene, am urlat din toţi rărunchii şi am aruncat cu o pernă în ea. Apoi a dispărut!”.

Claudia Schiffer a fost nevoită să apeleze la serviciile unui exorcist pentru a scăpa de musafirul nepoftit din casa sa de la ţară. Vedeta era atât de speriată încât a angajat-o pe vânătoarea de fantome Elizabeth Bridgeman, pentru a scăpa de tânăra călugăriţă Penelope. Aceasta se pare că era fantoma unui membru al familiei Rockwood, care a construit Coldham Hall în Suffolk, în anul 1575. Claudia Schiffer este mult mai liniştită acum, după vizita lui Elizabeth de anul trecut.