Fara a opta TREAPTA

Apropo.ro / 26.05.2006, 10:28
Fara a opta TREAPTA
Cutie automata cu 8 trepte. Suna bine. Dar, in cazul lui LS600h, s-a renuntat la ea in favoarea propulsiei hibride. Hibride? Suna la fel de bine. Lexus e o marca interesanta din mai multe puncte de vedere. In scurta-i existenta (doar 16 ani), peste Ocean a reusit sa ajunga una dintre

Cutie automata cu 8 trepte. Suna bine. Dar, in cazul lui LS600h, s-a renuntat la ea in favoarea propulsiei hibride. Hibride? Suna la fel de bine.

Lexus e o marca interesanta din mai multe puncte de vedere. In scurta-i existenta (doar 16 ani), peste Ocean a reusit sa ajunga una dintre cele mai ravnite branduri. Stilistic, a urmat scoala asiatica: a copiat si a imbunatatit concepte europene consacrate, printr-un procedeu pe care ai casei il numesc kaizen. La ultima generatie LS, lansata la Salonul de la Detroit, se observa accentele orientarii L-finesse (ideologie proprie Lexus) si un „mic imprumut” de la BMW Seria 7. Varianta 460 prezentata in America afisa grija masochista pentru detalii si luxul opulent specific marcii nipone. Pe langa multe alte inovatii, 460 a marcat si debutul primei cutii automate cu 8 trepte din lume.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: