Fără haine! Imagini şoc cu Daniela Crudu! A făcut duş cu furtunul de grădină

De: Cristiana Trifu / 04.09.2017, 14:28
Fără haine! Imagini şoc cu Daniela Crudu!  A făcut duş cu furtunul de grădină
Daniela şi-a dorit să plece din această vacanţă atipică cu un bronz impecabil, aşa că nu a ratat nicio ocazie de a purta costumele de baie din bagaj, unul mai sexi ca altul.

Ce-a de-a patra ediţie a show-ului ”Aventură cu 4 stele”, care va fi difuzată luni şi marţi de la 20.30, la Antena1, are ca protagonişti patru personaje puse tot timpul pe şotii. Paula Chirilă, Daniela Crudu, Augustin Viziru şi Daniel Max Dragomir au avut parte în Grecia de o aventură pe care, cu siguranţă, n-o vor putea uita.
Peripeţiile şi surprizele au fost la tot pasul. Fiecare zi de filmări a venit cu evenimente şi provocări neaşteptate pentru cei patru protagonişti. Daniela Crudu a avut parte de o vacanţă cum nici prin minte nu i-a trecut. A fost nevoită să muncească din greu alături de colegii ei, dar s-a bucurat din plin şi de peisaje, de savorile Greciei, şi de razele soarelui puternic din această ţară.

Daniela şi-a dorit să plece din această vacanţă atipică cu un bronz impecabil, aşa că nu a ratat nicio ocazie de a purta costumele de baie din bagaj, unul mai sexi ca altul.

Una dintre sarcinile Danielei Crudu a fost să spele o parte din maşinile aflate în centrul de închirieri auto deţinut de familia care îi găzduia. Şi pentru că temperaturile au fost la pragul caniculei, după ce şi-a terminat treaba, bruneta s-a bucurat din plin de un duş cu furtunul. Cel care a ajutat-o să se răcorească a fost nimeni altul decât colegul ei, Augustin Viziru.
Cum a decurs aventura din Grecia pentru Daniela, Paula, Augustin şi Max, dar şi ce provocări vor fi nevoiţi să ducă la bun sfârşit, telespectatorii Antena 1 vor afla luni şi marţi, de la 20.30.