Fara Liga I la GSP TV! (Prosport)

Apropo.ro / 28.04.2009, 10:56
Fara Liga I la GSP TV! (Prosport)
CNA ia astazi in discutie cererea pentru licenta a RCS&RDS pentru noul post tv Digi Sport, scrie Prosport.

Update: CNA a acordat licenta pentru Digi Sport

Consiliul National al Audiovizualului a acordat, marti, companiei RCS-RDS licenta audiovizuala prin satelit pentru un nou post sportiv, Digi Sport.

Prezent la discutiile de la CNA pe tema solicitarii de licenta, Alexandru Oprea, director general al RCS-RDS, a declarat ca aceasta companie va ramane "implicata in proiectul cu Antenele", pe parcursul celor trei ani prevazuti in contractul cu LPF pentru televizarea meciurilor din Liga 1. El a spus ca RCS va discuta cu Antena ca unele meciuri sa fie preluate pe Digi Sport, mai precis cele care nu au loc in prezent pe GSP TV

Stire initiala: CNA ia astazi in discutie cererea pentru licenta a grupului RCS&RDS pentru noul post tv cu profil sportiv, Digi Sport.

Dupa ce Dumitru Dragomir a confirmat pentru ProSport ca Antena 1 intentioneaza sa renunte la transmiterea optiunii 1 din Liga 1, crearea de catre RCS a canalului tv propriu este un nou semnal care duce la concluzia ca Gsp TV nu va mai transmite meciurile din prima liga.

Paginademedia.ro prezinta mai multe detalii si ofera in exclusivitate date despre proiectul viitorului post de televiziune. Dupa cum se arata in proiectul editorial, “grila serviciului de programe Digi Sport se bazeaza pe meciurile din campionatele Romaniei, Spaniei si Germaniei.

Mai multe detalii despre viitorul post ce va transmite meciurile din Liga 1, pe Prosport.ro.

Sursa foto: Prosport