Fara Mutu, cu Austria? (Prosport)

Apropo.ro / 31.03.2009, 10:02
Fara Mutu, cu Austria? (Prosport)
La antrenamentul de dinaintea plecarii in Austria, Adi Mutu a acuzat din dureri la genunchiul stang, scrie Prosport.

La antrenamentul de dinaintea plecarii in Austria, Adi Mutu a acuzat din dureri la genunchiul stang.

Briliantul nu s-a implicat in schemele tactice ale lui Piturca decat foarte putin, alegand sa faca numai alergari usoare alaturi de preparatorul fizic Marian Lupu. La final, a evitat sa dea detalii despre motivul pentru care nu a fost la parametri maximi, insa staff-ul nationalei a incercat o explicatie: pe Mutu il doare inca zona intercostala, unde a fost lovit de Vidic.

Sursele ProSport au dezvaluit insa ca atacantul a fost din nou deranjat de durerile de la genunchi. Mai mult, la finalul antrenamentului, el l-a sunat pe medicul Fiorentinei, caruia i-ar fi transmis ca afectiunea s-a agravat. In discutie, se pare, ar fi intrat si posibilitatea de a se opera, chiar daca in trecut Adi a refuzat in mai multe randuri aceasta solutie.

Problemele lui Mutu nu se opresc aici. Surse din anturajul nationalei sustin ca selectionerul Victor Piturca i-ar fi imputat  lui Mutu faptul ca sambata noaptea, imediat dupa infrangerea din meciul cu Serbia, acesta  si-ar fi inecat amarul intr-un club din Constanta.

 
Sursa foto: Mediafax