Fara riduri, cearcane si ochi mereu tineri

Apropo.ro / 11.02.2008, 11:38
Fara riduri, cearcane si ochi mereu tineri
Daca iti doresti o piele frumoasa si sanatoasa trebuie sa acorzi timp si ingrijirii ei. Alimentatia nesanatoasa...

Daca iti doresti o piele frumoasa si sanatoasa trebuie sa acorzi timp si ingrijirii ei. Alimentatia nesanatoasa, neprotejarea de razele soarelui, incruntarile dese sau mimica necontrolata au impact in sanatatea pielii tale.

Obiceiurile si genele bune te pot duce departe. Nimeni nu poate fugi din calea acelei clipe cand vom realiza ca avem riduri. De aceea, trebuie sa te hidratezi si protejezi, si mai ales, sa folosesti o crema impotriva ridurilor chiar de la aparitia fina a acestora. Pentru ochi mereu tineri ai nevoie de o crema hranitoare cu extract de luminita noptii si vitamina C ce ajuta la sinteza colagenului si umple ridurile fine. Crema stimuleaza si microcirculatia sangelui si estompeaza cearcanele.

“Crema cu Luminita Noptii” cu efecte rapide de la Korres Natural Products (95 lei) este una dintre cremele minune. Ca alte optiuni poti alege cremele hidratante cu extract de trandafir salbatic, o adevarata sursa de vitamina C. Repara dereglarile de colorare a pielii, aducand un plus de stralucire si luminozitate. Cremele au si factori de protectie solara. Asadar, nu astepta ca primele riduri sa apara ci elimina-le tu, inca din timp.