Fara SMS la 36 de ore de la intalnire? Ia-ti adio!

Apropo.ro / 20.10.2011, 16:10
Fara SMS la 36 de ore de la intalnire? Ia-ti adio!
Au trecut 36 de ore de la prima intalnire si nu ai primit niciun telefon sau SMS de la partener? In acest caz, studiile spun ca ar fi mai bine sa iti iei adio de la o a doua intalnire.

Studiul LoveGeist, comandat de compania din spatele site-ului de intalniri Match.com, arata ca in zilele noastre timpul de asteptare a unui semn din partea partenerului s-a micsorat, acesta a scazut de la 3 zile la o zi jumate.

Kate Taylor, expert in relatii si angajat al site-ului Match.com a declarat: „Regula celor trei zile de asteptare functiona atunci cand nu existau mijloace de comunicare atat de performante. Acum ca toata lumea are telefon mobil, nu mai are rost sa astepti trei zile pentru a lua legatura cu persoana dorita.”

Regula celor trei zile de asteptare a unui semn din partea partenerului s-a modificat

„Faptul ca perioada de contactare s-a micsorat este un lucru foarte bun, acum nu mai stam trei zile intrebandu-ne daca suntem sau nu doriti. Daca iti place de cineva si vrei o noua intalnire, cel mai bine ar fi sa trimiti un mesaj dragut sau sa dai un telefon„, a mai adaugat aceasta.

22 % din femei merg dupa vechea regula si asteapta ca ele sa fie contactate si doar 5% din barbati vor sa fie curtati.

Conform aceluiasi studiu, barbatii sunt mai insistenti decat femeile cand vor sa obtina o a doua intalnire.