Farmec lansează ARGANPlus

De: Cătălina Matei / 12.06.2014, 09:11
Farmec lansează ARGANPlus
Un păr mătăsos şi strălucitor atrage întotdeauna priviri şi complimente. De aceea, Farmec a lansat noua linie de produse ARGANPlus, destinate îngrijirii părului, care hrăneşte firul de păr redându-i strălucirea şi elasticitatea naturală.

Noile produse au la bază uleiul de argan, un ingredient extrem de valoros supranumit şi „aurul marocan”, folosit de secole de aceştia pentru îngrijirea pielii, a părului sau chiar şi în dieta zilnică.

Cu un conţinut ridicat de omega-6 şi omega-9, polifenoli, vitamina E şi F şi o serie de acizi graşi, uleiul de argan este un aliat puternic pentru sănătatea părului. Astfel, noile formule ArganPlus hidratează părul uscat, previn despicarea firului de păr şi uscarea scalpului, iar părul îşi recapătă flexibilitatea şi strălucirea naturală. Degradat de coafarea şi aranjarea zilnică, din cauza acţiunii produselor chimice de styling, vopsirea frecventă sau expunerea la factorii de mediu agresivi, părul îşi regăseşte nivelul optim de vitalitate.

Noua gamă Farmec ARGANPlus cuprinde 5 produse destinate diferitelor nevoi ale părului:

Şamponul ARGANPlus jojoba este ideal pentru părul fragil şi scalpul sensibil. Uleiul extras din fructul de jojoba asigură o îngrijire blândă a scalpului, având efecte emoliente şi hidratante. În plus, acesta are o contribuţie semnificativă la restabilirea echilibrului natural al scalpului şi rădăcinii firului de păr.

Şamponul ARGANPlus keratină este special conceput pentru părul deteriorat şi dificil de aranjat. Produsul reface keratina distrusă, iar firul de păr redevine ferm şi rezistent, simţindu-se sănătos de la rădăcină până la vârf.

Şamponul ARGANPlus ulei de măsline este indicat pentru părul lipsit de consistenţă, având capacitatea de a revigora firul de păr şi de a-l lăsa elastic şi mătăsos. În plus, conţinutul bogat în acizi graşi (omega-3 şi omega-6), antioxidanţi, vitamine (A, B1, B2, C, E, F) şi minerale (fier, magneziu, cupru, calciu, mangan, sulf) al uleiului de măsline hrăneşte pielea scalpului şi tonifică firul de păr.

Masca de păr ARGANPlus ulei de măsline întăreşte acţiunea şamponului şi ajută părul devitalizat să îşi recapete strălucirea. Formula se bazează pe ulei de argan, ulei de măsline, provitamina B5 şi vitaminele A şi E. Dacă vitamina B5 menţine elasticitate părului şi are efect reparator, vitaminele A şi E favorizează regenerarea firului de păr şi echilibrul hidrolipidic al scalpului.

Uleiul hidratant ARGANPlus aranjează până şi cele mai rebele fire de păr rebele, oferind un plus de strălucire şi luminozitate.