Farul Constanta – FC Arges, scor 0-0

Apropo.ro / 05.07.2004, 10:40
Farul Constanta - FC Arges, scor 0-0
Echipa Farul Constanța a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata, duminica, la Brașov, în compania formației FC Argeș. Antrenorul echipei Farul, Mihai Stoichița, a folosit urmatoarea formula de echipa: Curca - Farmache, Barbu, Șchiopu, Oprea,

Echipa Farul Constanța a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata, duminica, la Brașov, în compania formației FC Argeș.

Antrenorul echipei Farul, Mihai Stoichița, a folosit urmatoarea formula de echipa: Curca – Farmache, Barbu, Șchiopu, Oprea, Florea – Balașa, Lungu, Cristocea – L. Mihai, Gurița. În repriza a doua au mai evoluat: Zeciu, Dumitrescu, Ușurelu, Cosmin Mocanu, Viorel Gheorghe (de la echipa Petrolul Moinești), Doicaru și Zampedri (Italia).

Urmatoarele meciuri amicale ale echipei Farul vor avea loc miercuri, cu FC Brașov, și vineri, cu Sportul Studențesc.

Gloria Bistrița – Politehnica Iași, scor 1-0

Echipa Politehnica Iași a pierdut, cu scorul de 0-1, meciul amical disputat, duminică, la Bistrița, în compania formației Gloria, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Pereș, în minutul 90.

Antrenorul echipei Politehnica, Vasile Simionaș, a început meciul cu următoarea formulă de echipă: Arcanu – Toma,Ionescu, Bernard, T. Petre, Șandru – Cristea, Bogdanovici, Croitoru – Bițică, Păcurar. Pe parcursul partidei au mai evoluat Brăneț, Dulcianu, Ilie, Cernat, Feucht, Bîlbă și Chiper.

„Echipa mea a fost depășită la capitolul fizic. Să nu uităm că, totuși, acesta a fost primul joc de pregătire pentru noi. O parte dintre fotbaliști au venit la lot după începerea pregătirii și acest lucru s-a simțit în partida de la Bistrița. În zilele următoare de pregătire mă voi pronunța asupra reținerii în lot a unor jucători. Nu pot încăsă dau nume. În ceea ce-l privește pe Adrian Cristea, acesta nu a evoluat rău, nu a forțat și cred că poate mult mai mult”, a spus Simionaș.

Următorul meci amicaI pe care îl va disputa echipa Poli Iași va avea loc, miercuri, la ora 17.00, cu FCM Bacău.

Referitor la lotul de jucători, președintele grupării ieșene, Marius Stan, a anunțat că jucătorul Romulus Miclea va evolua la Poli Unirea Iași. „Am încheiat o înțelegere cu echipa Universitatea Craiova pentru a îl împrumuta pe Miclea pînă anul viitor, cu o opțiune de cumpărare. În ceea ce privește zvonurile legate de transferul lui Adrian Cristea la Rapid, vreau să spun că nimic nu este adevărat. Cristea a jucat pentru noi și nu a fost plecat la București. Noi purtăm în continuare discuții cu Dinamo și Rapid”, a conchis Marius Stan.

Mediafax