Farul Constanța – Poli Iași, scor 2-1

Apropo.ro / 11.09.2004, 13:57
Farul Constanța - Poli Iași, scor 2-1
Echipa Farul Constanța a cîștigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), partida disputata în compania formației Poli Iași, în etapa VI-a a Diviziei A "Burger", transmite corespondentul MEDIAFAX. Farul Constanța - Poli Iași 2-1 (0-0) Au

Echipa Farul Constanța a cîștigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), partida disputata în compania formației Poli Iași, în etapa VI-a a Diviziei A „Burger”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Farul Constanța – Poli Iași 2-1 (0-0)
Au marcat: Gurița ’52, ’55 / R. Miclea ’90+2
Stadion: Gheorghe Hagi
Spectatori: 2.000
Cartonașe galbene: Pașcovici ’35, Farmache ’85 / Mitruc ’29
Arbitri: Robert Dumitru – Florin Buzarnescu, Eduard Crîngașu – Daniel Deca
Observatori: Octavian Goga, Constantin Gheorghe.

Componența formațiilor:
Farul: Curca – Barbu, Șchiopu, Pașcovici – Farmache, Gurița (Ușurelu ’75), Lungu, Todoran (Cristocea ’67), Senin (Florea ’85) – Baicu, L. Mihai. Antrenor: Petre Grigoraș.
Poli Iași: Braneț – Ad. Toma, T. Petre, Onuț, Perenyi (Onofraș ’56), I. Ionescu – R. Miclea, Ad. Cristea (Bogdanovici ’79), Mitruc, Beceru – Bîlba (Pacurar ’84). Antrenor: Vasile Simionaș.

Declarații dupa meci:

Petre Grigoraș (antrenor Farul): „Este o victorie foarte importanta pentru noi, care ne da speranțe pentru jocurile urmatoare. Am avut o prima repriza mai modesta, cînd au fost probleme în special la nivelul mijlocașilor și echipa oaspete a reușit sa ne blocheze. În repriza a doua jucatorii au înțeles ce trebuie sa faca și consider ca rezultatul este absolut meritat. În afara celor doua goluri marcate am avut și alte ocazii din care am fi putut înscrie”.

Vasile Simionaș (antrenor Poli Iași): „A fost un meci în care ne-am pus într-adevar mari speranțe. Jocul a decurs normal pentru noi în prima repriza. Din pacate, în repriza a doua am facut doua greșeli pe partea dreapta din care am primit doua goluri. Cred ca la golul doi a fost o talpa, dar nu sînt sigur. Am avut mari probleme în aceasta saptamîna cu alcatuirea formației, deoarece unii dintre jucatori nu s-au antrenat la parametrii normali, fiind accidentați. Cred ca daca am fi jucat mai lucid am fi înscris în prima repriza și alta ar fi fost desfașurarea jocului”.

– Întrebat daca va demisiona de la conducerea tehnica a echipei ieșene, Simionaș a spus: „Conducerea va analiza activitatea mea și ramîn la dispoziția clubului”.

– În minutul 60 al partidei, cei aproximativ 30 de suporteri ieșeni au cerut demisia antrenorului Vasile Simionaș.

Mediafax