Farul Constanta – Unirea Urziceni: 0-1 (Prosport)

Apropo.ro / 05.05.2009, 20:56
Farul Constanta - Unirea Urziceni: 0-1 (Prosport)
Unirea Urziceni isi contiuna cursa de urmarire a liderului, si ramane la doua puncte in spatele lui Dinamo, scrie Prosport.

Unirea Urziceni isi contiuna cursa de urmarire a liderului, si ramane la doua puncte in spatele lui Dinamo, scrie Prosport.

Prima repriza a fost destul de echilibrata, iar ambele echipe au avut sanse reale de a deschide scorul in primele 40 de minute. Chico Fernandez si Gerlem au fost principalii artizani ai Farului, in timp ce ialomitenii au trimis aproape toate baloanele la Rusescu,

La capitolul bare, cele doua formatii au terminat la egalitate primul act: Chico a fost servit ideal de Gerlem (16′), iar Bilasco a reluat frumos din voleu o pasa peste apararea constanteana (37′).

Deschiderea de scor a venit la doua minute inaintea pauzei, atunci cand Apostol a marcat dintr-o lovitura libera ciudata, la care s-a cerut off-side la Bilasco -jucator ce nu atinge balonul, dar influenteaza faza.

Unirea a preluat controlul partidei dupa pauza si a atacat tot mai des. Curca a respins multe mingi gresite, dar a avut mare noroc ca atacantii lui Dan Petrescu nu prea au stat pe faza. Bilasco s-a apropiat cel mai mult de gol, trimitand un nou balon in bara (67′), dar scorul final a ramas tot 1-0.

Â