Farul se intareste

Apropo.ro / 01.07.2002, 09:11
Farul se intareste
Echipa Farul Constanța a achiziționat în aceasta pauza competiționala patru jucatori, pe Dorin Radoi (Extensiv Craiova), Cristian Șchiopu, Daniel Goian (ambii de la Foresta Suceava) și Ionuț Balan (FC Baia Mare). De asemenea, clubul constanțean i-a

Echipa Farul Constanța a achiziționat în aceasta pauza competiționala patru jucatori, pe Dorin Radoi (Extensiv Craiova), Cristian Șchiopu, Daniel Goian (ambii de la Foresta Suceava) și Ionuț Balan (FC Baia Mare).

De asemenea, clubul constanțean i-a împrumutat de la Dinamo, pentru o perioada de un an, pe Iannis Zicu, Alexandru Balțoi și Marin Vatavu. Este posibil ca la echipa antrenata de Petre Grigoraș sa fie transferați și cîțiva fotbaliști ai formației din divizionare B CS Midia Navodari, care se confrunta în prezent cu probleme financiare și ar putea fi desființata.

Formația Farul își va relua, luni, pregatirile pentru noul sezon competițional. În perioada 8-20 iulie, echipa antrenata de Petre Grigoraș va efectua un stagiu de pregatire la Cîmpina. Dupa numirea în funcția de director executiv al gruparii Farul Constanța a fostului arbitru Marcel Lica, postul de director sportiv a fost ocupat de Mircea Crainiciuc, venit de la clubul Foresta Suceava.

Sursa: www.mediafax.ro