Fashion Days, aliatul ideal pentru crearea ținutelor stylish din sezonul rece

De: ApropoTV.ro / 23.11.2022, 14:05
Fashion Days, aliatul ideal pentru crearea ținutelor stylish din sezonul rece

Oficial sezonul rece și-a făcut simțită prezența prin temperaturile scăzute, ceea ce înseamnă că trebuie să facem un mic update în garderobă și să ne pregătim cele mai confortabile ținute. Ținutele din sezonul rece nu trebuie să ne asigure doar confort termic, ci și un look care să ne ajute să ieșim în evidență. Așadar, iată câteva piese vestimentare care nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în următoarea perioadă și pentru care garantăm că vei face furori indiferent dacă ieși în oraș cu prietenii, te duci la birou sau mergi la cumpărături.

Paltoanele, un must-have în sezonul rece

Paltonul este piesa de rezistență a sezonului rece și, pentru că este un articol vestimentar versatil, poate fi integrat în diferite stiluri. Așadar, chiar dacă ai tendința să crezi că poți purta paltonul doar în ținutele elegante și feminine, află că acesta poate scoate ținuta din anonimat chiar și atunci când poți un hanorac, o pereche de leggings și sneakers.

Un palton pentru damă de la Fashion Days poate fi alegerea excelentă din acest sezon. Dacă vrei să afișezi un look elegant, optează pentru un palton de lână în nuanțe clasice precum negru, bej, gri sau maro. Nu ai cum să dai greș! Sau, de ce nu, dacă vrei să fii puțin mai îndrăzneață, culorile vibrante sunt ideale în acest sens.

Dacă stitlul tău vestimentar este unul nonconformist, poți aduce un twist ținutei tale optând pentru un palton în carouri sau pentru o haină de blană sintetică.

UGG-urile, un item extrem de confortabil din garderoba feminină

Brandul UGG a câștigat teren în garderoba multor femei, iar acest lucru se întâmplă an de an. Nicio altă piesă vestimentară nu poate detrona cele mai îndrăgite ghete sau cizme care sunt atât de ușor de integrat în ținutele de zi cu zi. Confortabile și excelente pentru sezonul rece, UGG-urile sunt o piesă vestimentară care nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor, indiferent de vârstă.

 

Vestea bună? Dacă te-ai plictisit de modelul clasic, poți opta pentru o pereche de flatforms care îți vor transpune ținute la un alt nivel. Sau, de ce nu, în cazul în care simți că vremea nu este prielnică, poți opta pentru varianta cizmelor de ploaie.